foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden!

Een veelbelovend begin in juni! Maar ook de eerste zomerstorm...het kan alle kanten op! Het eerste open tuinweekend zit erop, gelukkig was het erg mooi weer. Ook in het weekend van 17 en 18 juni zijn er veel tuinen open in heel Friesland.Opens internal link in current window Klik hier voor de hele lijst!

Jullie hebben er vast al wat van gezien of gelezen, op 10 juni doen we weer mee met de actie 'Tegel eruit, Plant erin!", in samenwerking met Intratuin Leeuwarden! Kijk Opens internal link in current windowhier voor meer informatie, jij komt toch ook even langs?? Het thema is kruiden.

Het volgende tuinuitje staat op de planning voor vrijdagmiddag 23 juni. Geef je Opens internal link in current windowhier op! We bezoeken de prachtige tuin van Reggy in Oldeholtpade en bezoeken Theetuin 'onder de moerbei' in Jubbega.

Op 20 mei bezochten we de tuinen van Lipkje Schat en de Pegasustuinen, met aansluitend een bezoek aan kwekerij Joosten in Rutten. Een foto impressie van deze dagOpens internal link in current window vind je hier.

De data van de overige lezingen vind je Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowhier  Kijk voor elke lezing even op de site, dan vind je een uitgebreide beschrijving en eventueel links naar betreffende websites.

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

24
Jun
Bingerden
23
Jun
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017