Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

In Friesland zijn er weer diverse tuinen open in verschillende weekenden. Initiates file downloadKijk hier voor een tuin bij jou in de buurt of wat verder weg!

Op 27 juli hebben we ons volgende tuinexcursie. We bezoeken weer een paar prachtige tuinen. Wie gaat er mee? Opens internal link in current windowGeef je hier op.

Op 6 juli hebben we met een groep van 15 mensen de tuin van Nieske de Winter in Uithuizen bezocht en kwekerij De Beemd en De Kleine Plantage. Opens internal link in current windowLees hier het verslag en bekijk de foto's!Opens internal link in current window

Afdeling Heerenveen organiseert in september weer hun 2-daagse tuinenreis, ditmaal naar Twente en Duitsland. Wie gaat er mee?Opens internal link in current window Kijk hier voor meer info en opgave.

Om de lezingen, workshops, excursies enz. te kunnen organiseren, hebben we mensen nodig in het bestuur....mensen die een hart hebben voor Groei en Bloei, die met passie tuinieren of bloemschikken, die het leuk vinden 'groene' dingen te organiseren. Meedenken in een leuke, gezellige groep bestuursleden. We hebben gelukkig een nieuw bestuurslid gevonden, maar geen vervanger voor de secretaris, terwijl haar termijn er eigenlijk op zit.... Wie o wie heeft interesse in een bestuursfunctie? Meld je aan bij een van de Opens internal link in current windowbestuursleden als je interesse hebt!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

mijn huis en tuin dieren
Knollentuin zonder ziel