You must select the starting point from where to enumerate the albums

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Dit weekend voor de laatste keer open tuinen weekend in Fryslan.  Initiates file downloadKijk hier voor een tuin bij jou in de buurt of wat verder weg!

Zoals gewoonlijk beginnen we met de startavond bloemschikken en wel op 23 september. Geertje Stienstra verzorgt deze bloemschikdemo. Voor deze avond wordt entree gevraagd. Opens internal link in current windowKijk hier voor meer informatie.

Op 27 juli hebben we ons laatste tuinreisje van dit seizoen gehad. Opens internal link in current windowKijk hier voor een verslagje en foto's! Ook idee├źn voor mooie tuinen om te bezoeken? Geef het door aan ons! Dit jaar hadden we redelijk wat nieuwe gezichten erbij, leuk! Het is altijd erg inspirerend om samen met andere tuinliefhebbers deze uitjes te doen!

Vergeet niet alvast de interactieve avond van 15 oktober in de agenda te noteren! Wat gaan we doen?Opens internal link in current window Lees het hier...!

Om de lezingen, workshops, excursies enz. te kunnen organiseren, hebben we mensen nodig in het bestuur....mensen die een hart hebben voor Groei en Bloei, die met passie tuinieren of bloemschikken, die het leuk vinden 'groene' dingen te organiseren. Meedenken in een leuke, gezellige groep bestuursleden. We hebben gelukkig een nieuw bestuurslid gevonden, maar geen vervanger voor de secretaris, terwijl haar termijn er eigenlijk op zit.... Wie o wie heeft interesse in een bestuursfunctie? Meld je aan bij een van de Opens internal link in current windowbestuursleden als je interesse hebt!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
TOMATENOOGST