foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Wij geven om uw privacy. Op deze website onder het kopje 'home' vind je onze privacyverklaring. Omdat je het leuk vindt op de hoogte te blijven van onze activiteiten, ben je aangemeld voor de digitale nieuwsbrief. Stel je hier geen prijs (meer) op, meld je dan af Opens internal link in current windowvia deze link. Je mailadres wordt door de afdeling Leeuwarden alleen gebruikt om de digitale nieuwsbrief te versturen en gebruikt wanneer je je opgeeft voor een activiteit zoals bloemschikken, een workshop of een tuinexcursie. Je mailadres wordt niet aan derden gegeven. Zo, en dan nu naar het interessantere deel!

OPROEP: Wie doet er mee aan de Open Tuinenweekenden van 2019? Wat wordt er van je verwacht als je mee wilt doen en hoe kun je je opgeven?Opens internal link in current window Lees hier!

Op 10 december houden we onze jaarlijkse kerstworkshop!Opens internal link in current window Lees hier meer over en geef je op!

De lezingen voor de eerste helft van 2019 zijn bekend! We hebben vier prachtige lezingen kunnen regelen en we hopen dat er veel mensen op af zullen komen!Opens internal link in current window Lees hier over wie, wat en hoe....

De workshop bollenmand beplanten was erg gezellig met 22 deelnemers. Opens internal link in current windowLees hier het verslagje.

Op 12 november heeft het echtpaar Ramsbotham ons meegenomen door hun bijzondere tuin Op de Haar in Hoevelaken.Opens internal link in current window Lees hier het verslag.

Opens internal link in current windowLees hier het verslag van de interactieve avond met pecha kucha's van vijf sprekers!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes enOpens internal link in current window foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879