foto's
home

Welkom op de website van afdeling Leeuwarden

Officieel is de lente begonnen. Maar maart roert zijn staart, het is nu nog volop winter!

De volgende lezing is op 3 april. Na de jaarvergadering komt Wim Hoogendam, tuinbaas en beheerder van Dekema State in Jelsum ons alles vertellen wat er zoal te doen is in de tuinen van Dekema State. En alles wat er verder rond het landgoed speelt. LeesOpens internal link in current window hier de agenda voor de jaarvergadering.

Lees Opens internal link in current windowhier het verslagje van de lezing van Jan Dijkstra over schaduwplanten. Wat een prachtige planten hebben we gezien! We kunnen bijna niet wachten tot het weer tuinweer wordt....

De eerste tuinexcursie staat online, we bezoeken een prachtige tuin in Amersfoort en bekijken een bijzondere tuin in Hoevelaken. Ga je ook mee? Opens internal link in current windowKijk hier voor meer info en geef je op!

Een paar weken later kunnen we Dekema State zelf bekijken, het is weer tijd voor de Opens internal link in current windowprachtige voorjaarsfair op 28 april rondom Dekema State. Weer veel kwekers zijn van de partij en natuurlijk vele andere standhouders. We hopen weer op veel bezoekers!

Terugblikken en verslagjes van lezingen vind je terug onder het kopje 'Groen en groeninfo. Opens internal link in current windowHier vind je ook de leuke verslagjes en foto's van de excursies die we afgelopen zomer en herfst hebben gehad.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meld je dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijf je op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding, klik vervolgens op home en inschrijven nieuwsbrief.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

19
Mar
De Wondere Wereld van Wisselbeplanting
19
Mar
op weg naar t voorjaar