foto's
home

Welkom

Welkom bij Groei&Bloei afdeling Helmond e.o., een actieve club voor en door leden van Groei&Bloei en andere belangstellenden. De afdeling Helmond heeft een samenwerkingsverband met vijf andere groenverenigingen in Helmond. Deze vormen samen Opens internal link in current windowNatuurplatform Helmond.

Op de site is informatie te vinden van het Opens internal link in current windowbestuur en bieden wij inzicht in komende Opens internal link in current windowlezingen, Opens internal link in current windowexcursies en Opens internal link in current windowuitstapjes. Ook zijn er de aankondigingen voor Opens internal link in current windowbloemschikcursussen en nog diverse andere Opens internal link in current windowactiviteiten.

In ons Opens internal link in current windowfotoboek kunt u terugkijken op de activiteiten zoals de open tuinen en het Opens internal link in current windowbloemschikken.

Houdt onze Opens internal link in current windowactiviteiten en Opens internal link in current windowagenda in de gaten of volg ons op Facebook of Twitter.

Maria Haenen-van den Bosch, voorzitter

Actueel nieuws en activiteiten

Na de zomervakantie beginnen wij in het najaar 2017 met een nieuwe cursus bloemschikken. Opens internal link in current windowMeer informatie...

Workshop Bloemschikken met Dahlia’s 17 september 2017. Opens internal link in current windowMeer informatie....

Excursie naar Kwekerij Muijderman en de tuin van Dini Baten, 7 september 2017. Opens internal link in current windowMeer informatie....

Lezing EHBO uit de tuin, 19 september 2017. Opens internal link in current windowMeer informatie....

meer

Deze maand in Groei & Bloei

12
Oct
Van pad tot kegelbaan…
10
Oct
Met je neus in de boter