Welkom

Welkom bij Groei&Bloei afdeling Helmond e.o., een actieve club voor en door leden van Groei&Bloei en andere belangstellenden. De afdeling Helmond heeft een samenwerkingsverband met vijf andere groenverenigingen in Helmond. Deze vormen samen Opens internal link in current windowNatuurplatform Helmond.

Op de site is informatie te vinden van het Opens internal link in current windowbestuur en bieden wij inzicht in komende Opens internal link in current windowlezingen, Opens internal link in current windowexcursies en Opens internal link in current windowuitstapjes. Ook zijn er de aankondigingen voor Opens internal link in current windowbloemschikcursussen en nog diverse andere Opens internal link in current windowactiviteiten.

In ons Opens internal link in current windowfotoboek kunt u terugkijken op de activiteiten zoals de open tuinen en het Opens internal link in current windowbloemschikken.

Houdt onze Opens internal link in current windowactiviteiten en Opens internal link in current windowagenda in de gaten of volg ons op Facebook of Twitter.

Maria Haenen-van den Bosch, voorzitter

Actueel nieuws en activiteiten

Groei & Bloei open tuin estafette 2017

Vele enthousiaste tuiniers , in Oost Brabant willen hun tuin laten zien aan ieder die daar belangstelling voor heeft.

Vanaf 21 mei t/m 17 september houden 6 afdelingen van Groei & Bloei  in Oost Brabant de tuinen open voor publiek. Zo kunt u een grote diversiteit aan tuinen zien op verschillende momenten in het tuinseizoen. De tuinen zijn op de betreffende data van 11 tot 17 uur geopend. De toegang is gratis.

Opens internal link in current windowLees verder

Excursie Kasteel Geldrop

Ga zaterdag 10 juni met Groei & Bloei Helmond e.o. mee op excursie naar kasteel Geldrop en het bijbehorende prachtige park.

We verzamelen om 9.20 uur bij de toegangsdeur van het kasteel (“Kasteel” staat met bordjes aangegeven) en krijgen om 9.30 uur een rondleiding door het kasteel o.l.v. een gids. U kunt parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de kasteeltuin, Helze 8, Geldrop. Na de koffie/thee in de kasteelboerderij is het om 11.00 uur tijd voor een wandeling door het park met prachtige struiken en indrukwekkende oude bomen onder leiding van een IVN gids. Na de kasteellunch in de kasteelboerderij worden we om 14.00 uur door een gids rond geleid door de schitterende vaste plantentuin Baron z’n Hof waarna rond 16.00 uur dit uitstapje beëindigd wordt.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017