Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Vindt u het leuk uw hobby en liefde
voor de natuur met anderen te delen? Dan bent u hier op het juiste adres!

De activiteiten van de afdeling Haren en omstreken bestaan uit:

• Lezingen over tuinen, parken, bomen, tuinreizen
  • Bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden
  • Workshops (in december Kerststukken maken)
  • Open tuinen
  • Tuinbeurs
  • het Tuinfietsrondje

Digi-Nieuws

Abonneer u op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van de afdeling. U krijgt dan kort voor aanvang van een activiteit een herinnering per mail.

Klik hier om u te abonneren.

.

Kerstshow 2018: 'Warm, Wollig, Winter' op 6 december in Assen

Onderwerp: Kerstdemo studieclub Guirlande 2018

'Op donderdag 6 december 2018 organiseert studieclub de Guirlande uit Assen weer de jaarlijkse kerstdemonstratie. We willen ook de bloemschikliefhebbers van de afdelingen van Groei en Bloei in Groningen, Friesland en Drenthe hiervoor uitnodigen.

Jullie zijn van harte welkom en graag tot ziens.

Hartelijke groeten namens de kerstcommissie van de Guirlande,
Anneke Oosterhuis'

Ons bestuurslid Margriet heeft al een paar keer kennisgemaakt met deze studieclub en was zeer onder de indruk. We kunnen dit evenement bij jullie van harte aanbevelen.

Namens het bestuur van Groei & Bloei afd. Haren/Eelde, Toos Flentge

Bloemschikken in het najaar: cursussen voor beginners en gevorderden: VOLGEBOEKT!

Terwijl het volop zomert hebben we het programma voor de bloemschikcursussen voor het najaar weer voorbereid. Om het voor iedereen interessant en spannend te houden proberen we telkens weer wat andere onderdelen in het programma te verwerken, zonder voorbij te gaan aan een aantal basisvaardigheden, die zeker ook voor de beginners terug moeten komen.

Geïnspireerd door een workshop die we als bloemschikcommissie vorige herfst zelf mochten volgen gaan we dit seizoen ook met herfstblad aan de gang. Maar er is meer. Bij Opens internal link in current windowActiviteiten & Actueel staat informatie over de cursussen en leest u welke onderwerpen aan bod komen, hoe we het aan gaan pakken en hoe u mee kunt doen.

.

Bezoek ons ook eens op Facebook

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879