foto's
home

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Vindt u het leuk uw hobby en liefde
voor de natuur met anderen te delen? Dan bent u hier op het juiste adres!

De activiteiten van de afdeling Haren en omstreken bestaan uit:

  • Lezingen over tuinen, parken, bomen, tuinreizen
  • Bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden
  • Workshops (in december Kerststukken maken)
  • Open tuinen
  • Tuinbeurs
  • het Tuinfietsrondje

Digi-Nieuws

Abonneer u op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van de afdeling. U krijgt dan kort voor aanvang van een activiteit een herinnering per mail.

Klik hier om u te abonneren.

 

.


Dinsdag 23 juli 2019 Tuinfietsrondje, of liever Wandelrondje “Eelde”.

 

Een verrassend andere avond. We brengen een bezoek aan het Natuurgebied van Natuurmonumenten: De Onlanderij aan de Madijk 1, 9766 TZ Eelderwolde. Voor U onbekend? Zoek dan met uw routeplanner (of papieren plattegrond) op Borchsingel Eelderwolde. Daar staan ook al bordjes.

 

Het gebouw is een boerderij met een grote schuur achter het “woonhuis”.  We verzamelen ons om 19.00 uur bij het restaurant. Om 19.15 uur neemt Ernst Flentge ons te voet mee voor een leuke wandeling door dit bijzondere natuurgebied De Onlanden met een rijke flora en fauna.

 

We wandelen tot ongeveer 20.30 uur, waarna er nog tijd is voor een kopje koffie/thee. Het restaurant op zich is gesloten, maar we mogen er toch gebruik van maken. Er is ook een toilet aanwezig. Voor de koffie wordt een kleine bijdrage gevraagd. Ook als u niet helemaal wilt meewandelen is er genoeg te zien. Bij mooi weer lekker buiten zitten, maar binnen zitten kan ook.

 

Opgeven is niet meer noodzakelijk. Voor vragen kunt u zich wenden tot Toos Flentge, tel. 050-5349131 of e-mail: e.w.flentge@freeler.nl

 

Bij slecht weer vervalt de avond!

 

 

Bezoek ons ook eens op Facebook

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

18
Jul
mijn huis en tuin dieren
15
Jul
Knollentuin zonder ziel