Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Een deel van de foto's van Opens internal link in current windowOpen tuindag van zaterdag 17 juni staat inmiddels op de website, blijf kijken want er volgen nog meer foto's.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: cornelia_van_der_weele(at)planet.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de Opens internal link in current windowmaand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017