Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Alle leden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op onze jubileumavond van vrijdag 10 november! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden, voor 15 oktober! Opens internal link in current windowKlik hier voor meer informatie!

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: cornelia_van_der_weele(at)planet.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de Opens internal link in current windowmaand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Van pad tot kegelbaan…
Met je neus in de boter