Op de gezondheid van Groei & Bloei Zuid-Limburg

Rust zacht Herman Awater

Afgelopen week is het bericht ontvangen dat Herman Awater is heengegaan.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe in deze periode.

Kerststukjes

Van 11 uur tot 16 uur.

Let op: Aanmelden gewenst!
Met het oog op de feestdagen organiseren wij bij de Oude Pastorie een gezellige inloopdag om kerststukjes te maken onder vakkundige en creatieve begeleiding van een aantal bloemschikexperts van de tuinvereniging Groei en Bloei Zuid-Limburg. Kinderen vanaf 5 jaar zijn ook welkom.

Aanmelden is voor dit evenement nodig ivm inkoop materialen.
Aanmelden kan tot en met 13 december!

Bij aanmelding kunt u aangeven wat u wilt. Een pakket kopen kost EUR 8,50 voor volwassenen en EUR 3,50 voor kinderen.
U kunt echter ook uw eigen materialen meenemen

Informatie en aanmelden via Nicole de Coninck op
info(at)Zuid-Limburg.groei.nl of 046-436 0690

Wil jij het bestuur komen versterken?

Nu onze nieuwe afdeling vorm begint te krijgen en het programma van 2018 klaarligt staan wij al te popelen om langzaam een begin te maken aan het programma voor 2019.

Echter gezien de grote van de afdeling zouden wij het prettig vinden als u ons komt ondersteunen in ons bestuur.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden? meldt u zich dan bij één van onze bestuursleden.

in het kader van modernisering zijn wij op zoek naar uw email-adres.
Als G&B in het bezit is van uw mailadres kan de correspondentie via email gaan. De communicatie loopt dan sneller en is gemakkelijker voor zowel u als het bestuur.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst een herinnering van geplande activiteiten ontvangen, of een nieuwsflits met allemaal actuele weetjes & tips.

Hieraan meedoen vergemakkelijkt de communicatie tussen u en G&B zuid-limburg. Geef daarom via onderstaande link uw gegevens door en vermeldt erbij dat u zich wilt aanmelden hiervoor.

Meld mij aan

Alvast bedankt,