• ATTENTIE: ADRESWIJZIGING LOCATIE LEDENAVONDEN•

Tijdens de jaarvergadering zijn er terechte klachten geuit over de storende geluiden van de bovenburen tijdens de lezingen op onze ledenavonden. Daarom hebben we besloten om de overigens geweldig mooie ruimte van het KBO met de perfecte verzorging van Ria en Sjir te verlaten.

Dank aan het KBO en aan Ria en Sjir.

De nieuwe locatie voor onze ledenavonden én voor het bloemschikken wordt:

De voormalige Basisschool de Kring te Beek:   Adres: Stegen 35, 6191 TR Beek.

Wil jij het bestuur komen versterken?

Nu onze nieuwe afdeling vorm begint te krijgen en het programma van 2018 klaarligt staan wij al te popelen om langzaam een begin te maken aan het programma voor 2019.

Echter gezien de grootte van de afdeling zouden wij het prettig vinden als u ons komt ondersteunen in ons bestuur.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden? meldt u zich dan bij één van onze bestuursleden.

in het kader van modernisering zijn wij op zoek naar uw email-adres.
Als G&B in het bezit is van uw mailadres kan de correspondentie via email gaan. De communicatie loopt dan sneller en is gemakkelijker voor zowel u als het bestuur.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst een herinnering van geplande activiteiten ontvangen, of een nieuwsflits met allemaal actuele weetjes & tips.

Hieraan meedoen vergemakkelijkt de communicatie tussen u en G&B zuid-limburg. Geef daarom via onderstaande link uw gegevens door en vermeldt erbij dat u zich wilt aanmelden hiervoor.

Meld mij aan

Alvast bedankt,