foto's
home

Lieve mensen,

Normaal ben ik niet zo'n spreker, maar ik heb de moed bij elkaar geraapt en gedacht "kom laat ik nu eens het voorwoord schrijven". Ja het is een feit afdeling Zuid-Limburg bestaat twee jaar, twee afwisselende jaren.

Met afwisselend bedoel ik, de moed om de schouders er onder te zetten om drie oude afdelingen samen te voegen, Zuid-Oost Limburg, Maastricht-Heuvelland en Geleen-Sittard e.o.

De moed om samen met anderen een bestuur op te zetten dat staat als een dijk(je), we kunnen zeker nog steeds ondersteuning in de vorm van nieuwe bestuursleden of ondersteuning tijdens een activiteit gebruiken. De moed om een programma aan te bieden dat onze leden blijft boeien.......!!! 

Het zoeken naar een nieuwe lokatie waar we onze ledenavonden trouw elke laatste maandag van de maand houden.

Super trots dat er drie dames een super dag hebben georganiseerd in de vorm van een tuinendag. We krijgen steeds opnieuw energie van de enthousiaste reacties, elk nieuw idee dat aangedragen wordt. Blij dat we een nieuw bestuurslid erbij hebben.

Zonder jullie, zonder onze leden, kunnen we nog zoveel plannen hebben, zonder jullie enthousiasme, hebben we geen bestaansrecht.

DUS blijf vooral komen naar onze ledenavonden, blijf vooral deelnemen aan onze activiteiten, sluit aan bij het bloemschikken en stap in die bus voor de tuinreis.

Ja het programma 2018 ziet er weer super uit; lezingen o.a. over Helleborussen...een kruidige wandeling...een dagtocht naar Amsterdam......een tuinreis naar het Dreilandereck

We zien u graag  bij een van onze activiteiten, die in de agenda in de Nieuwsbrief staan en vermeld zijn op onze website www.groei.zuid-limburg.nl

 

Op een gezond, energievol 2018

Nicole de Coninck

Secretariaat Groei&Bloei Zuid-Limburg

CNME

Bij het ter perse gaan van deze uitgave was er bij het CNME nog geen datum bekend van de plantenruildag in de natuurtuinen Jekerdal te Maastricht. U kunt altijd kijken op hun website wanneer deze dag dit jaar plaatsvindt .

Ook op onze website zullen we het kenbaar maken zodra we meer weten.

Het is meestasl de zaterdag na koningsdag dat zou dus 28 april zijn maar dit is uiteraard onder voorbehoud. Wil je deelnemen meldt dit dan even bij ondergetekende. Er kan dan voor een kraam gezorgd worden, bij slecht weer staan we binnen.

 

Fer Kusmic

Wil jij het bestuur komen versterken?

Nu onze nieuwe afdeling vorm begint te krijgen en het programma van 2018 klaarligt staan wij al te popelen om langzaam een begin te maken aan het programma voor 2019.

 

 

Echter gezien de grootte van de afdeling zouden wij het prettig vinden als u ons komt ondersteunen in ons bestuur.

 

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden? meldt u zich dan bij één van onze bestuursleden.

Nieuwsbrief

in het kader van modernisering zijn wij op zoek naar uw email-adres.
Als G&B in het bezit is van uw mailadres kan de correspondentie via email gaan. De communicatie loopt dan sneller en is gemakkelijker voor zowel u als het bestuur.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst een herinnering van geplande activiteiten ontvangen, of een nieuwsflits met allemaal actuele weetjes & tips.

Hieraan meedoen vergemakkelijkt de communicatie tussen u en G&B zuid-limburg. Geef daarom via onderstaande link uw gegevens door en vermeldt erbij dat u zich wilt aanmelden hiervoor.

Meld mij aan

Alvast bedankt,
Het bestuur

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Mar
het is een beetje lente en t wordt weer ff winter
13
Mar
Geheim sneeuwklokjesfeest