Zomer

De eerste zomerweek hebben we er al opzitten als ik hier zit te tikken achter mijn coputer en we zitten nog in de lente.

Hebt u er ook al van genoten? Ik in ieder geval wel en dan heb ik niet alleen in de zon gezeten maar ben ook ijverig aan de gang gegaan in de tuin. Ik had nogal wat achterstallig onderhoud en dat merk je al heel vlug!

Maar als je dan meer als 40 bloemknoppen telt in de boompioen en straks de explosie van paarsrode bloemen beleeft geeft dat de burger weer moed om door te gaan.

Over dat doorgaan wil ik met u, leden van een vereniging die uniek is op het gebied van groen en tuinen, even van gedachten wisselen. Wij, het bestuur, bestaat momenteel uit vier leden.
Sinds meer dan een jaar proberen we op allerhande manieren om er nog enkele bestuursleden bij te krijgen om het niveau van de activiteiten op peil te kunnen houden. Zegge en schrijve een lid heeft zich aangemeld voor een bestuursfunctie en dat is natuurlijk geweldig, maar nog een, twee ja drie mag ook, zou natuurlijk natuurlijk nog mooier zijn.

Lukt dit, ik zeg ja dat lukt als u zich aanmeldt bij een van onze bestuursleden.

Ik ga verder in mijn tuin en ga de nu de knoppen tellen van de Cornus Kousa van vier meter hoog.!!
Waar is de ladder??

Fer Kusmic

Wil jij het bestuur komen versterken?

Nu onze nieuwe afdeling vorm begint te krijgen en het programma van 2018 klaarligt staan wij al te popelen om langzaam een begin te maken aan het programma voor 2019.

Echter gezien de grootte van de afdeling zouden wij het prettig vinden als u ons komt ondersteunen in ons bestuur.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden? meldt u zich dan bij één van onze bestuursleden.

in het kader van modernisering zijn wij op zoek naar uw email-adres.
Als G&B in het bezit is van uw mailadres kan de correspondentie via email gaan. De communicatie loopt dan sneller en is gemakkelijker voor zowel u als het bestuur.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst een herinnering van geplande activiteiten ontvangen, of een nieuwsflits met allemaal actuele weetjes & tips.

Hieraan meedoen vergemakkelijkt de communicatie tussen u en G&B zuid-limburg. Geef daarom via onderstaande link uw gegevens door en vermeldt erbij dat u zich wilt aanmelden hiervoor.

Meld mij aan

Alvast bedankt,