foto's
home

Condoleance

Wij hebben het droevige bericht mogen ontvangen dat Niek Knops op 84-jarige leeftijd afscheid heeft moeten nemen van zijn leven.

 

Wij wensen de familie en vrienden van ons lid veel sterkte toe.

 

Wil je een condoleance versturen, is bij deze het correspondentieadres:

Knops

6129 CB Urmond

 

aanmeldingsformulier

Bij deze willen wij u laten weten dat er problemen zijn omtrent het digitaal aanmelden. Als het u niet lukt om het aanmeldingsformulier te openen neem dan alstublieft contact op met de systeembeheerder. (webmastergb.zl @gmail.com) 

Bij voorbaat dank.

Het bestuur.

 

 

Wil jij het bestuur komen versterken?

Tijdens de samenvoeging van de drie voormalige afdelingen tot een nieuwe afdeling Zuid-Limburg hebben er enkele bestuurswisselingen plaatsgevonden.

 

Dit resulteerde in een bestuur bestaande uit leden van het voormalige bestuur van de Afd. Geleen-Sittard e.o. aangevuld met een bestuurslid van de voormalige afd. Zuid-Oost Limburg en een ad interim voorzitter voor één jaar. 

 

Dit betekent echter dat we nu op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur bestaat momenteel uit drie personen en dat is echt te weinig om deze afdeling te runnen laat staan het aanbod aan activiteiten uit te breiden.

 

Bent u die persoon die ons bestuur wil versterken en de afdeling verder vorm wil geven?

Aarzel niet neem contact op met een van onze bestuursleden, stuur een mailtje naar info@zuid-limburg.groei.nl. Of meldt u aan bij de komende jaarvergadering. Bellen kan natuurlijk ook.

 

Het bestuur

Nieuwsbrief

in het kader van modernisering zijn wij op zoek naar uw email-adres.
Als G&B in het bezit is van uw mailadres kan de correspondentie via email gaan. De communicatie loopt dan sneller en is gemakkelijker voor zowel u als het bestuur.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst een herinnering van geplande activiteiten ontvangen, of een nieuwsflits met allemaal actuele weetjes & tips.

Hieraan meedoen vergemakkelijkt de communicatie tussen u en G&B zuid-limburg. Geef daarom via onderstaande link uw gegevens door en vermeldt erbij dat u zich wilt aanmelden hiervoor.

Meld mij aan

Alvast bedankt,
Het bestuur

 

 

Welkom bij Groei & Bloei Zuid-Limburg

Houdt u ook van tuinieren, bloemen, planten en wandelen?

Wij organiseren regelmatig activiteiten zoals bloemschikken, wandeltochten, bezoeken van tuinen in de regio, tuinreizen, workshops, lezingen en nog veel meer.

Voor informatie hierover bent u op deze webpagina op de goede plek

Ook kunt u foto's en terugblikken over onze activiteiten op onze webpagina terugvinden.

Zeker de moeite waard!

 

Welke plaatsen vallen onder onze afdeling; klik Hier

meer

Deze maand in Groei & Bloei

21
Oct
Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
21
Oct
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)