Enquete Tuinreis 2018

Enquete tuinreizen Groei&Bloei

Graag willen we een tuinreis organiseren die ALLE leden van Groei&Bloei Zuid-Limburg en ver daarbuiten aanspreekt, iets voor iedereen, maar is dat niet een bijna onmogelijk streven?

Zoveel zielen zoveel gedachten, zoveel gedachten zoveel mensen, zoveel ideeën!!!

Toch willen we wederom peilen waar jullie wensen liggen, hoe jullie een tuinreis zien!

Vul daarom de vragenlijst in en lever dit formulier bij Nore of Nicole in en zij gaan weer aan de slag voor 2018!!

Initiates file downloadEnquete

aanmeldingsformulier

Bij deze willen wij u laten weten dat er problemen zijn omtrent het digitaal aanmelden. Als het u niet lukt om het aanmeldingsformulier te openen neem dan alstublieft contact op met de systeembeheerder. (webmastergb.zl @gmail.com)

Bij voorbaat dank.

Het bestuur.

Wil jij het bestuur komen versterken?

Tijdens de samenvoeging van de drie voormalige afdelingen tot een nieuwe afdeling Zuid-Limburg hebben er enkele bestuurswisselingen plaatsgevonden.

Dit resulteerde in een bestuur bestaande uit leden van het voormalige bestuur van de Afd. Geleen-Sittard e.o. aangevuld met een bestuurslid van de voormalige afd. Zuid-Oost Limburg en een ad interim voorzitter voor één jaar.

Dit betekent echter dat we nu op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur bestaat momenteel uit drie personen en dat is echt te weinig om deze afdeling te runnen laat staan het aanbod aan activiteiten uit te breiden.

Bent u die persoon die ons bestuur wil versterken en de afdeling verder vorm wil geven?

Aarzel niet neem contact op met een van onze bestuursleden, stuur een mailtje naar info@zuid-limburg.groei.nl. Of meldt u aan bij de komende jaarvergadering. Bellen kan natuurlijk ook.

in het kader van modernisering zijn wij op zoek naar uw email-adres.
Als G&B in het bezit is van uw mailadres kan de correspondentie via email gaan. De communicatie loopt dan sneller en is gemakkelijker voor zowel u als het bestuur.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst een herinnering van geplande activiteiten ontvangen, of een nieuwsflits met allemaal actuele weetjes & tips.

Hieraan meedoen vergemakkelijkt de communicatie tussen u en G&B zuid-limburg. Geef daarom via onderstaande link uw gegevens door en vermeldt erbij dat u zich wilt aanmelden hiervoor.

Meld mij aan

Alvast bedankt,

Welkom bij Groei & Bloei Zuid-Limburg

Houdt u ook van tuinieren, bloemen, planten en wandelen?

Wij organiseren regelmatig activiteiten zoals bloemschikken, wandeltochten, bezoeken van tuinen in de regio, tuinreizen, workshops, lezingen en nog veel meer.

Voor informatie hierover bent u op deze webpagina op de goede plek

Ook kunt u foto's en terugblikken over onze activiteiten op onze webpagina terugvinden.

Zeker de moeite waard!

Welke plaatsen vallen onder onze afdeling; klik Hier

romke’s moestuin
Gloriosa