Welkom bij Groei en Bloei afdeling Appingedam/Delfzijl

Zaterdag 13 mei 2017 Plantjes en stekjesmarkt in Garrelsweer

De plantjes en stekjesmarkt wordt gehouden op zaterdag 13 mei 2017 van 10.00 uur tot 13.00 uur bij de fam. Duijnisveld Stadsweg 120 Garrelsweer.

Koffie en/of thee met wat lekkers verkrijgbaar.

Voor informatie klik Opens internal link in current windowHIER

Wat gezellig dat ook u onze site bezoekt

Je houdt ook zo van groen, bloemen en planten? En je hebt plezier in tuinieren?
Vind je het leuk om er met anderen over te praten? Want het is ook zo leuk je hobby te delen met anderen! En wij doen dat graag met u.

Wat doen we zoal?

Wij organiseren leuke activiteiten zoals:

• Lezingen
  • Bloemschikken
  • Kerststuk workshop
  • Stekjes en plantjes markt
  • Bezoeken van andermans tuin

Als u een abonnement heeft op het blad Groei en Bloei, dan bent u vanzelf lid van een tuinvereniging!

Onze vereniging heeft rond de 170 leden, zeer verspreid over het Groninger land. De hoek van Warffum, rondom noord-oost tot aan Termunten richting Nieuwolda en Zuidbroek en richting de stad Groningen. In wel negen gemeentes in Noord-Oost Groningen en verdeeld over 39 dorpen! Uiteraard is er een overlap gebied met onze andere provinciale verenigingen.

We houden de ledenavonden zo centraal mogelijk, dat betekent in Appingedam.

Lijkt u dat wat: kijk dan wat verder op deze site!

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017