Welkom bij Groei & Bloei Nijkerk - Hoevelaken,

Met  een abonnement  op het tijdschrift Groei & Bloei wordt u automatisch lid van de vereniging Groei & Bloei. Deze heeft veel lokale of regionale afdelingen, zoals onze afdeling Nijkerk/ Hoevelaken. Als afdeling vormen we een platform voor onze leden door kennis en informatie te verstrekken en een trefpunt te bieden door onze ledenbijeenkomsten.

In het Groenhorst aan de Luxoolseweg in Nijkerk vinden voorlichtingsavonden  plaats, verzorgd door deskundigen op diverse terreinen, zoals planten, bomen en struiken  maar ook tuininrichting en onderhoud . Als lid van Groei & Bloei heeft u gratis toegang. Ook worden er allerlei excursies, cursussen en workshops georganiseerd  zoals het bloemschikken,  die voor leden véél voordeliger in prijs zijn dan voor niet leden. Bovendien krijgt u als lid aantrekkelijke kortingen bij een aantal bedrijven in de regio.

Heeft u vragen of wetenswaardig tuinnieuws, laat het ons weten. Een mooie tuin of plantenfoto plaatsen we graag in onze fotogalerij.

Onder Activiteiten & Actueel vindt u de actuele agenda van dit seizoen voor afdeling Nijkerk/ Hoevelaken. Ook  treft u daar de laatste gegevens van onze Voortuin- en verslagen van gehouden activiteiten aan.

Regelmatig organiseren wij avonden in samenwerking met o.a. IVN Nijkerk, Volkstuin vereniging Nijkerk, Landschapsbeheer e.d.

Onder Links vindt u de webadressen van interessante websites, zoals de Vogelbescherming en de Vlinder Stichting. Zeker de moeite van een bezoekje waard.

We hopen dat onze website u aanspreekt. Tegenwoordig kunt u ons ook vinden op facebook.

Eerstvolgende bijeenkomst: Zie agenda

Het tijdschrift Groei & Bloei is een uitgave van de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde (KMTP). Deze organisatie houdt zich bezig met het bevorderen van kennis en het vergroten van de belangstelling  voor het leefmilieu en de flora in het algemeen. In het verleden heeft de KMTP overal in het land tuinbouwscholen opgericht, die veelal  het onderkomen zijn voor de afdelingsactiviteiten. Voor ons is dat  Groenhorst in Nijkerk.

VERVOERSPROBLEEM?
Indien u wilt deelnemen aan een van onze activiteiten en u heeft een vervoersprobleem, dan kunt bellen met Ria Sonderen, tel. 033 2454175.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017