Wil je meer weten over onze afdeling?

Wil je je abonneren op ons mooie tuinblad, de interessante ledenavonden bijwonen en ook nog tegen gereduceerd tarief meedoen aan de cursussen, excursies en overige activiteiten van Groei&Bloei Amersfoort?

Meld je dan snel aan als lid. Dat kan eenvoudig via een klik op de link word nu lid aan de rechterkant van deze pagina!
Je kunt daarbij speciaal aangeven van welke afdeling je lid wilt worden.
In elke regio zijn wel een of meerdere afdelingen van Groei&Bloei te vinden. Elke afdeling organiseert allerlei activiteiten en bijeenkomsten en houdt hiervan een agenda bij.

Je bepaalt zelf welke afdeling je het leukste vindt, bijvoorbeeld de afdeling Amersfoort en omstreken!

Heb je vragen of opmerkingen over Groei&Bloei - afdeling Amersfoort en omstreken - of over deze website amersfoort.groei.nl?
Stuur ze dan naar: info(at)amersfoort.groei.nl

Op de bestuurspagina vind je de namen van bestuursleden en van de voorzitters van de diverse commissies en werkgroepen.

Naar bestuurspagina

Volkstuin: regen