Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Wij zijn een actieve vereniging die van alles organiseert over wat groeit en bloeit.
En dat doen we met veel plezier al honderd jaar! We vierden die honderd jaar op 24 mei j.l. in ons eigen honk, het Groene Huis in park Schothorst.
Het was een leuk feest zoals blijkt uit de foto's.
Nog meer leuke foto's zie je hierboven die zijn van de najaarsexcursie, lees ook het verslag.

Ledenraad zoekt leden
Voor de nieuw te formeren ledenraad die het landelijk bestuur zal adviseren, worden leden gezocht. Heb je bestuurlijke ervaring binnen Groei&Bloei en heb je interesse om die ervaring ook landelijk in te zetten? Bel dan eens voor informatie met Ans van Maanen: 033-4806147 of mail haar ansjesport(at)hetnet.nl

Nog drie G&B avonden dit jaar

Op de dinsdagen, 8 oktober, 12 november en 10 december.

Bijvend actueel

• In navolging van de Groei&Bloeiactie Tegel eruit, Plant erin zijn overal in het land acties op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving, ook in Amersfoort. Doe er zelf ook aan mee. Hoe? Kijk maar op een van de websites hier.
  • Op diezelfde pagina vind je nog meer websites die zich bezig met duurzaamheid en vergroenen van de woonomgeving.

Excursies

• We maken ieder jaar drie interessante excursies. De laatste was die van 5 september naar Langbroek en Doorn. De foto's staan hierboven in de carroussel. Foto's van andere excursies vind je in het fotoalbum en de verslagen daarvan lees hier.

Wil je op de hoogte blijven

van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

Wil je meer over ons weten?
Onze officiĆ«le naam is KMTP Groei&Bloei afdeling Amersfoort e.o. sinds 1919. We hebben een lange interessante geschiedenis lees hier
G&B Amersfoort heeft per jan. 2019 330 leden, we groeien weer.

TOMATENOOGST
Zomerijver