Welkom bij Groei & Bloei Roosendaal

Fijn dat u onze website bezoekt, dat betekent dat u belangstelling hebt voor tuinieren. De afdeling Roosendaal wil voor haar leden maar ook niet-leden diverse activiteiten organiseren rondom tuinieren in de breedste zin van het woord. We organiseren lezingen, workshops, een jaarlijkse tuinenreis, dagtochten, een snertwandeling, stekjesbeurs, fietstochten en de tuinkringen. Meer informatie hierover leest u verder op deze website in de agenda.

Ook kunt u iedere twee maanden geïnformeerd worden via onze Nieuwsbrief. Klik hier voor de laatste Nieuwsbrief.

Hier vindt u de foto's van de afgelopen activiteiten.   Nu ook op

Heeft u ideeën of tips voor een leuke activiteit? Dan kunt u de ideeënbus vullen via info(at)roosendaal.groei.nl.

Voor onze laatste updates klik hier. U vindt hier ook de notulen van de algemene ledenvergadering op 20 maart jl.

Bent u geen lid maar wel nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bezoek dan onze website nog eens of word lid van Groei & Bloei en ontvang een leuk welkomstgeschenk. U bent van harte welkom bij onze afdeling.

Van pad tot kegelbaan…
Met je neus in de boter