Alphen aan den Rijn
bekijk online
Nieuwsflits

Activiteiten van Groei & Bloei afgelast

Nieuws rondom het coronavirus komt elke dag hard binnen. Het bestuur van Alphen aan den Rijn en omstreken hoopt dat iedereen gezond uit deze tijd komt. We wensen alle zieken en familieleden veel sterkte de komende tijd en een goed herstel.

De ziekte heeft ook voor onze vereniging consequenties. We hebben tot nu toe de richtlijnen van het RIVM gevolgd als het gaat om de activiteiten die wij organiseren. Alle activiteiten van april en mei zijn daarom afgelast. Er is ook contact met de deelnemers van de cursussen geweest. Ook voor de toekomst blijven we de adviezen van het RIVM opvolgen. Je kunt op onze website vinden of activiteiten zijn afgelast of in een andere vorm doorgaan. We proberen deze zo actueel mogelijk te houden. 

Voor een aantal evenementen van juni is ook al besloten om deze niet door te laten gaan. Zo is het niet mogelijk om de Opentuinendag op dit moment te organiseren. Ook de Tuinenreis is afgelast.  Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Hanging baskets vullen

Onze workshop bij kwekerij Zevenhoven kan niet doorgaan wegens de coronamaatregelen. Planten en stekken blijven ondertussen wel gewoon groeien. 

Wat wel kan is contact opnemen met Annemarie Hoppenbrouwer. Het is mogelijk om op een ruime werkplek op een afgesproken tijd je eigen potten te vullen, of door Annemarie te laten vullen. Het telefoonnummer van Annemarie/kwekerij Zevenhoven is 0172-602515. 

Ook in De Kwakel bij kwekerij Koster kun je gebruik maken van deze service. Het telefoonnummer van Kees en Trix Koster is 0297-367254. 

Op die manier heb je toch mooie zomerbloeiers in je hanging basket of plantenbak tijdens deze zomer.  

Gardenista 2020 verschuift naar 2021

De organisatie van Gardaniste heeft het besluit genomen om Gardenista 2020 te verschuiven naar 2021. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 kunnen we helaas niet anders dan het evenement uitstellen naar volgend jaar. Gardenista trekt duizenden bezoekers van alle leeftijden uit het hele land en daarbuiten.

Het is een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen.

De eerstvolgende editie van het groene festival Gardenista staat op dit moment gepland voor 26 t/m 30 mei 2021, zet het vast in je agenda.

Lees verder