Welkom bij Groei & Bloei Oss Het Maasland

Wilt u meer weten over bloemen en planten en wilt u uw eigen kennis en ervaring delen met anderen, dan bent u hier op het juiste adres!
De afdeling Oss Het Maasland omvat het gebied van Geffen tot en met Ravenstein en van Appeltern tot en met Nistelrode.

Onze afdeling organiseert lezingen, excursies, bloemschikcursussen, plantenruildagen een open tuinendag in juni etc. Verdere bijzonderheden over deze activiteiten vindt u hierboven onder de kop activiteiten & actueel.
Ook een terugblik op een aantal van de activiteiten van de afgelopen jaren kunt u daar vinden.

17 juni a.s. organiseren we in samenwerking met Groei en Bloei Uden Opens internal link in current windowde open tuinendag 2017. In de carrousel hierboven kun u alvast een indruk krijgen van de 8 tuinen die dit jaar meedoen. Zie voor verdere info onder activiteiten & actueel.

In de carrousel hierboven staan foto's van de Opens external link in new windowPaddenstoelenavond op 12 april 2017 bij v.d. Vorle in Berghem en in het fotoalbum staan foto's van verschillende activiteiten van de afgelopen jaren, zoals van de Grote Bloemschikdemonstratie2016Opens external link in new windowde plantenruildag 16 oktober 2016, Opens external link in new windowbuitenles bloemschikken september 2016 en van Opens external link in new windowde busreis in augustus 2016 naar het Plantarium in Boskoop.

Bestuursleden gezocht :
Het bestuur van Groei & Bloei afdeling Oss – het Maasland bestaat nog maar uit 4 personen en heeft daarom sterk behoefte aan nieuw bloed. Voel je je geroepen om ons bestuur te komen versterken meldt je dan bij Sjaak Thomassen, telefoon 06-38941225 / kortehei(at)kabelfoon.nl

Successen bij de kampioenschappen bloemschikken, een bekroonde rotstuin en een blik op mooie planten in de tuin van enkele leden van onze afdeling vindt u hierboven onder de koppen groentips & groeninfo en diversen.

Bij veel activiteiten zijn ook niet-leden van Groei en Bloei, tegen een kleine vergoeding, welkom.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017