Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juite adres.

De bloemschikactiviteiten voor het seizoen 2017-2018 staan online. Het betreft cursussen voor zowel beginners als gevorderden (nu zowel als korte of als lange cursus te volgen), een korte cursus Ikebana, de kerstworkshop en een bloemschiktentoonstelling na een speciale, extra lange les.

Leden van de Vereniging ontvangen het tijdschrift Groei & Bloei en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)