Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Zaterdag 23 juni : Tegel eruit, Plant erin!!
Van 10.00 tot 15.00 uur staat Groei & Bloei bij Intratuin Malden.

Lever een tuintegel in en krijg 2 planten gratis!

Iedereen kan een eigen steentje bijdragen  aan de vergroening van de leefomgeving. Minder hittestress en minder wateroverlast, meer bijen, meer vogels, wie wil dat niet?

Geen groene vingers?

De vrijwilligers van Groei & Bloei geven je graag tips om met weinig werk je eigen plekje rondom huis toch  aantrekkelijk groen te maken.

Meer info over groene tuinen: operatiesteenbreek.nl

Maximaal 1 tegel per klant.

*******************************************************************************************************

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Wie zich nu aanmeldt als lid ontvangt een Opens internal link in current windowREGENTON als welkomstgeschenk.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

De bloemenweide
De bloemenweide