Welkom op de site van Afdeling Drachten e.o. van Groei & Bloei. Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies. Vaak gratis voor abonnee's/leden of tegen een geringe meerprijs. Wat krijgt u ook?

*****10x per jaar tijdschrift Groei & Bloei*****
                                            **** kortingen bij kwekerijen en tuincentra****

Fryslân iepenet syn tunen.................................................Friesland opent zijn tuinen..................................Waar?.............Initiates file downloadHier !

U kunt nog in de weekenden van 27 en 28 juli, 10 en 11 augustus en 31 augustus en 1 september weer 30 prachtige tuinen in onze provincie bewonderen. In principe zijn de tuinen op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Maar sommige tuinen zijn alleen op zaterdag of alleen op zondag geopend. Dus graag even opletten alvorens u op pad gaat. Het zou jammer zijn als u voor een dicht tuinhek komt te staan. De deelnemende tuinen kunt u vinden op onze website: drachten.groei.nl of in de brochure. Probeer echter zoveel mogelijk op de website te kijken omdat wijzigingen daar snel doorgevoerd kunnen worden. Veel plezier bij het tuinbezoek...........................................Kijk voor de adressen en de data in de brochure.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van de afdeling Drachten meld je dan aan voor de E-mail nieuwsbrief.
Je ontvangt dan regelmatig de nieuwsbrief met actuele informatie over onze activiteiten.

aanmelden

mijn huis en tuin dieren
Knollentuin zonder ziel