Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

23 juni: landelijke actie: Tegel eruit, plant erin.

In samenwerking met alle Intratuin locaties in Nederland is de actie: tegel eruit, plant erin opgezet. Dit om te voorkomen dat Nederland verder zal verstenen en veel insecten het niet zullen overleven door voedselgebrek. Dit vind plaats op zaterdag 23 juni tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij Intratuin Bredevoort samen met Groei & Bloei Aalten e.o. U kunt deze dag een tegel inleveren en ontvangt daar voor terug 2 mooie vaste planten. maximaal 1 tegel per persoon.

De bloemenweide
De bloemenweide