Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

Binnenkort een nieuwe website!

Zoals de tuin ook eens in de zoveel tijd aan vernieuwing toe is of dat ene bloemstuk die niet meer mooi staat te pronken is deze site ook aan vernieuwing toe. op 7 Oktober zal de nieuwe site online gaan en ik hoop de site op tijd klaar te krijgen en dat we mogen genieten van de nieuwe mooie site. het kan zijn dat niet alles up to date is maar dat komt vast allemaal goed! Groet Judith van de PR.

5 Oktober workshop bloemschikken

Het najaar komt er weer aan, we zien dat de dagen korter worden en het begint alweer te kriebelen. In en om het huis willen we het gezellig gaan maken, plannen worden er al weer gemaakt. Wij hebben hiervoor een workshop met een herfststuk. Jolien Aalbers heeft voor deze herfstworkshop een heel mooi herfststuk voor op de tafel, dressoir of kast. Met een kleine aanpassing - een gaatje boren - kun je het ook laten hangen. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het stuk wordt ca. 45 cm lang. Je kunt het meerdere malen en op verschillende manieren opmaken. Ook voor de komende feestdagen kun je er een mooi sieraad voor in je huis van maken. Hier zul je heel lang veel plezier van hebben. Kortom dit is een zeer veelzijdig stuk. Deze workshop is inclusief alle materialen. Graag wel een mesje en een tangetje meebrengen. Wil je hieraan meedoen: dan graag opgeven voor 26 september 2019. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Wanneer: 5 oktober 2019. Waar: Kulturhus Lintelo, Schooldijk 23, 7121 LX Lintelo Aanvang : 13.30 uur, inloop vanaf 13.00  uur. Prijs: Leden Groei & Bloei € 32,50 euro en niet- leden € 35,00. Inclusief kopje koffie of thee. Opgeven bij: Hannie Rauwerdink coordinator.gbaalten@gmail.com Tel: 06 5379 4031 Betalen per bank voor 26 september op rekening nummer: NL68 RABO 0364 8373 65 t.n.v. K.M.T.P.Aalten e.o. ovv . Workshop herfst en uw naam. Inschrijving is pas definitief als er betaald is.

Bloemschik seizoen 2019/2020

Kom genieten van deze fantastische bezigheid.

Het nieuwe seizoen komt er weer aan, er wordt achter de schermen hard gewerkt om leuke ideeën uit te werken voor het nieuwe bloemschik seizoen. We geven bloemschiklessen in Dinxperlo, Aalten en Varsseveld. Een seizoen bestaat uit 7 avondlessen en is tussen September en Mei. Er is een donderdagmiddag  les van 4 middagen in Dinxperlo. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. in de les wordt rekening gehouden met niveau van de cursist. Er is nog plaats in Varsseveld en op de middag les in Dinxperlo. De avond lessen beginnen in september, de middaglessen in oktober. Mocht je een les niet kunnen, dan mag je in een van de andere groepen de les inhalen. De bloemschiklessen zijn voor elk niveau, je kunt elke kiezen uit twee verschillende bloemstukken die je kunt  maken.

De kosten zijn €60,- voor leden van Groei & Bloei niet leden betalen €75,- per 7 lessen, voor 4 lessen 35 euro leden en 40 euro niet leden. Dit is exclusief de materialen en bloemen.

Materialen: deze worden van te voren aangegeven wat je  nodig hebt. Hierin heb je eigen keuze wat je mooi vind en in de kleur wat bij jou past, tevens kun je ook de grootte van het stuk zelf bepalen.

Je kunt je nu  opgeven of voor vragen via de onderstaande mail of telefoonnummer.

Coördinator Workshops en bloemschikken,

Hannie  Rauwerdink