Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

14 September, excursie Bert Lensink zachtfruit.

Op zaterdag 14 september krijgen we een rondleiding op het mooie bedrijf van Bert Lensink zachtfruit. Bert Lensink kweekt diverse producten zoals: Aardbeien, bonen, snijbloemen, kalebassen en pompoenen en nog meer producten. Dit jaar heeft Bert een nieuwe kas laten zetten waarin hij ook onder andere komkommers en tomaten in kweekt. het belooft een mooie interessante middag te worden! het begint om 13.30 uur aan de Varsseveldsestraatweg nr. 93 in Aalten.

Bloemschik seizoen 2019/2020

Kom genieten van deze fantastische bezigheid.

Het nieuwe seizoen komt er weer aan, er wordt achter de schermen hard gewerkt om leuke ideeën uit te werken voor het nieuwe bloemschik seizoen. We geven bloemschiklessen in Dinxperlo, Aalten en Varsseveld. Een seizoen bestaat uit 7 avondlessen en is tussen September en Mei. Er is een donderdagmiddag  les van 4 middagen in Dinxperlo. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. in de les wordt rekening gehouden met niveau van de cursist. Er is nog plaats in Varsseveld en op de middag les in Dinxperlo. De avond lessen beginnen in september, de middaglessen in oktober. Mocht je een les niet kunnen, dan mag je in een van de andere groepen de les inhalen. De bloemschiklessen zijn voor elk niveau, je kunt elke kiezen uit twee verschillende bloemstukken die je kunt  maken.

De kosten zijn €60,- voor leden van Groei & Bloei niet leden betalen €75,- per 7 lessen, voor 4 lessen 35 euro leden en 40 euro niet leden. Dit is exclusief de materialen en bloemen.

Materialen: deze worden van te voren aangegeven wat je  nodig hebt. Hierin heb je eigen keuze wat je mooi vind en in de kleur wat bij jou past, tevens kun je ook de grootte van het stuk zelf bepalen.

Je kunt je nu  opgeven of voor vragen via de onderstaande mail of telefoonnummer.

Coördinator Workshops en bloemschikken,

Hannie  Rauwerdink