Knoppen op je digitale fotocamera

Klik op de foto om deze te vergroten!
Een nog een ons bezit zijnde mooie antieke fotocamera van het merk "Voigtliänder" Bekijk deze maar eens goed, het waren vroeger wel veel minder knopjes, maar laten we erg blij zijn met het digitale tijdperk. Toch?

"De camera Knopjes"

De Knopjes Wat moet ik ermee????   -   Of beter:  Wat kan ik ermee????
Een van onze meer ervaren fotografen Jan Steevens heeft op de eerste clubavond van het nieuwe jaar, op verzoek van de minder ervaren fotografen, met ondersteuning van een verhelderende en duidelijke PowerPoint presentatie uitgelegd, waar de meestal vele aanwezige "knopjes op onze camera's", voor dienen en belangrijker nog, hoe deze te gebruiken.
Wij gaan er vanuit dat Jan bij onze beginnende fotografen de angst om deze te gebruiken hiermee heeft weggenomen, en dat vanaf nu de automatische piloot (groene knop) niet meer gebruikt wordt, met één uitzondering, alleen indien dit noodzakelijk is.
Alle leden hebben inmiddels van Jan per email een Hand-Out van zijn presentatie toegestuurd gekregen.

Via bijgevoegde link "De camera knopjes" kunt u deze openen en zelfs downloaden.

Jan bedankt voor je bereidwilligheid, en goede presentatie.
Klik op afbeelding om weergave te vergroten. Wat hebben wij dan véél meer knopjes in vergelijking met vroeger. Welk knopje dient hier waarvoor...... ???
Klik op afbeelding om weergave te vergroten. Wat zijn wij dan toch verwend met digitaal.....!
De bruidssluier van de herfst
Volkstuin:125 mm regen