Home > Contact

Wilt u meer weten over onze afdeling?

Wilt u zich abonneren op een fantastisch tuinblad en tevens de interessante ledenavonden bijwonen en tegen gereduceerd tarief cursussen, excursies en overige activiteiten van Groei & Bloei Amersfoort bijwonen ?

Meldt u dan snel aan als lid via een klik op het koolmeesje aan de rechterkant onderaan deze pagina!
U kunt daarbij speciaal aangeven van welke afdeling u lid wilt worden.
In elke regio zijn wel een of meerdere afdelingen van Groei & Bloei te vinden. Elke afdelingen organiseert allerlei activiteiten en bijeenkomsten en houdt hiervan een agenda bij.

U bepaalt zelf welke afdeling u het leukste vindt, bijvoorbeeld de afdeling Amersfoort en Omstreken!

Heeft u vragen of opmerkingen over Groei & Bloei - afdeling Amersfoort en omgeving - of over deze website amersfoort.groei.nl
dan ontvangen wij die graag van u op ons mailadres:

E-mail: info(at)amersfoort.groei.nl

Ook kunt u op de bestuurspagina de namen vinden van bestuursleden en de diverse commissies en werkgroepen.

Naar bestuurspagina

Als u een vraag of opmerking heeft, neemt u dan gerust contact op.
U bent van harte welkom.