Titel van de pagina

Wil je meer weten over onze afdeling?

Wil je je abonneren op een fantastisch tuinblad, de interessante ledenavonden bijwonen en ook nog tegen gereduceerd tarief meedoen aan de cursussen, excursies en overige activiteiten van Groei&Bloei Amersfoort?

Meld je dan snel aan als lid dat kan eenvoudig via een klik op de link word nu lid aan de rechterkant van deze pagina!
Je kunt daarbij speciaal aangeven van welke afdeling je lid wilt worden.
In elke regio zijn wel een of meerdere afdelingen van Groei&Bloei te vinden. Elke afdeling organiseert allerlei activiteiten en bijeenkomsten en houdt hiervan een agenda bij.

Je bepaalt zelf welke afdeling je het leukste vindt, bijvoorbeeld de afdeling Amersfoort en omstreken!

Heb je vragen of opmerkingen over Groei&Bloei - afdeling Amersfoort en omstreken - of over deze website amersfoort.groei.nl?
Dan ontvangen wij die graag op ons mailadres:

E-mail: info(at)amersfoort.groei.nl

Ook kun je op de bestuurspagina de namen vinden van bestuursleden en de voorzitters van de diverse commissies en werkgroepen.

Naar bestuurspagina

Als je een vraag of opmerking hebt, neem dan contact met ons op.
Je bent van harte welkom.

Zaaien
Vredestichters in de knollentuin