Home > Contact

Wilt u meer weten over onze afdeling?

Wilt u zich abonneren op een fantastisch tuinblad en tevens de interessante ledenavonden bijwonen en tegen gereduceerd tarief cursussen, excursies en overige activiteiten van Groei & Bloei Amersfoort bijwonen ?

Meldt u dan snel aan als lid via een klik op het koolmeesje aan de rechterkant onderaan deze pagina!
U kunt daarbij speciaal aangeven van welke afdeling u lid wilt worden.
In elke regio zijn wel een of meerdere afdelingen van Groei en Bloei te vinden. Elke afdelingen organiseert allerlei activiteiten en bijeenkomsten en houdt hiervan een agenda bij.

U bepaalt zelf welke afdeling u het leukste vindt, bijvoorbeeld de afdeling Amersfoort en Omstreken!

Heeft u vragen of opmerkingen over Groei en Bloei - afdeling Amersfoort en omgeving - of over deze website amersfoort.groei.nl
dan ontvangen wij die graag van u op ons mailadres:

E-mail: info(at)amersfoort.groei.nl

Ook kunt u op de bestuurspagina de namen vinden van bestuursleden en de diverse commissies en werkgroepen.

Naar bestuurspagina

Als u een vraag of opmerking heeft, neemt u dan gerust contact op.
U bent van harte welkom.

VERRADERLIJKE VLIER
MARJA