Voorne
bekijk online
Nieuwsbrief

Volgende week begint de cursus 'Creatief met bloemen' onder leiding van Anneke van Paridon. In dezelfde week, op zaterdag 26 september, wordt de Plantenruilochtend gehouden. Die wordt gehouden bij de woning van Anneke van Paridon. Haar huis is te bereiken vanaf zowel de Konneweg als vanaf de Kloosterweg. De route vanaf de Konneweg is alleen aan te raden als u de vering van uw auto eens flink wilt testen. De veilige route is die vanaf de Kloosterweg.

De oktoberactiviteiten van Groei & Bloei Voorne beginnen met de Herfstworkshop. Die wordt gehouden bij Vers van Voorne aan de Konneweg 4B in Tinte.

Op 17 oktober wordt de 'Herfstwandeling' gehouden die rond het Quackjeswater en het duingebied  De Pan gaat. De heer J. 't Mannetje, vrijwilliger voor Natuurmonumenten, vertelt u tijdens de wandeling van alles over plant en dier in het gebied.
Er is nog plaats, dus u bent van harte welkom. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

 

Voor alle activiteiten geldt dat u zich in verband met de Coronamaatregelen moet inschrijven. Dat geldt ook voor de Herfstwandeling, ook al vindt die buiten plaats.